Contact

EmdrNu
Janskerkhof 15
3512 BL Utrecht
06-38911953
info@emdrnu.nl

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00u-15:00u.

Per mail zijn we altijd bereikbaar op: info@emdrnu.nl. We streven ernaar binnen een week te reageren.

Routebeschrijving

Met het OV

Reis met de trein naar Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht Centraal 'Jaarbeurszijde' neem je buslijn 8; 28; 50; 53 of 77 en stap je uit bij de halte Janskerkhof. Loop langs de Janskerkhof het plein op, het pand vind je op de hoek met de Boothstraat. Overigens is het Janskerkhof in een klein kwartier lopen ook te bereiken. Met alle bouwwerkzaamheden op en rond station Utrecht CS is het soms sneller om via Hoog Catharijne te lopen dan de bus te nemen.

Met de auto

Parkeren in de directe omgeving van het Janskerkhof is wat lastig. Er zijn wel parkeerplekken op het Janskerkhof maar het aanbod is beperkt. Je kunt het beste parkeren in de parkeergarage van LaVie of die in de Kruisstraat. Voer in de navigatie voor LaVie het adres Sint Jacobsstraat 1 in (loop langs de Bijenkorf links de Lange Viestraat in en volg de weg tot je aan je linkerhand het Janskerkhof ziet). Voor de Kruisstraatgarage voer je Kruisstraat 2 in. Als je uit de Kruisstraatgarage loopt zie je aan de overkant rechts de schouwburg van Utrecht. Loop naar de schouwburg en houdt deze steeds aan je rechterhand. Loop de Nobelstraat in, en rechtdoor tot je aan je rechterhand het Janskerkhof ziet.

Betaald parkeren

Let op! Het is betaald parkeren bij ons en de kosten zijn aanzienlijk. Het is beter op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Er stoppen veel bussen vlakbij.