Over ons

maartje-2023

EmdrNu is in mei 2015 opgericht door Maartje Lindeman, GZ-psycholoog-psychotherapeut. Maartje werkt sinds 1997 in de GGZ en heeft sinds 2006 haar eigen psychotherapiepraktijk in de binnenstad van Utrecht. Daarnaast is zij gedurende 10 jaar docent aan de universiteit Utrecht, vakgroep Klinische en Gezondheidspsychologie geweest. Zij is P-opleider voor de psychotherapieopleiding en zij heeft ruime ervaring in het superviseren van collega’s in opleiding. Maartje is hoofddocent EMDR bij Rino Zuid in Eindhoven en docent bij de opleiding GGZ-VS in Utrecht.

Zij deed haar Emdr-opleiding bij o.a. Ad de Jongh en Erik ten Broeke. Daarnaast volgde zij workshops op het gebied van Emdr bij diverse internationale en nationale Emdr-specialisten, o.a. Jim Knipe, Philip Manfield, Andrew Leeds, Deany Laliotis en Kathy O’Shea.

Maartje Lindeman geeft sinds mei 2015 supervisie en consultatie over Emdr-vragen en biedt met ingang van het najaar 2016 basis- en vervolgcursussen Emdr aan.

mariana-poch

Mariana Poch is GZ-psycholoog en gespecialiseerd in traumabehandelingen, o.a. in EMDR, Imaginaire Exposure, Narratieve Exposure Therapie, Imaginaire Rescripting en Exposure in Vivo. Zij is sinds 2018 werkzaam bij ARQ Centrum’45, waar zij hoofdzakelijk de hoog intensieve traumabehandelingen doet in de kliniek.

Sinds 2021 geeft zij les in EMDR bij EmdrNu. Hiernaast is zij docente EMDR bij Rino Zuid in Eindhoven en bij de opleiding GGZ-VS in Utrecht.

barbara-2023

Barbara Post is officemanager van EmdrNu. Zij regelt van alles achter de schermen en beantwoordt de mailbox info@emdrnu.nl